Produkty pro papírová jádra (3)

Káva Ngera

Káva Ngera

Objevte dokonalost s naším kávou Ngera Grade AA, perlou mezi rwandkými kávami. Pěstováno s péčí v úrodných horách Rwandy, toto káva nabízí výjimečnou čistotu a rafinovanou eleganci. Káva Ngera okouzluje chuťové pohárky svým rafinovaným a vyváženým chuťovým profilem. Jemné tóny tropického ovoce, květin a karamelu harmonicky tančí v každém doušku, což poskytuje vynikající chuťový zážitek. Grade AA představuje dokonalost mezi rwandkými kávami, zaručující vysokou kvalitu a šálek s vzácnou jemností. Zrna vybraná pro tento stupeň patří mezi nejlepší ze své sklizně, což zajišťuje nezapomenutelný kávový zážitek. Druh: Arabica Nadmořská výška: 1520 m až 1670 m Aromata: Červené ovoce, třtinový cukr Region: Huye
Sukary 300 G - Routab Ravier

Sukary 300 G - Routab Ravier

S bohatou a medovou texturou je velmi ceněna pro své energetické vlastnosti. Je to nejvíce konzumovaný druh na Arabském poloostrově. Pochází z oblasti Qassim v Saúdské Arábii.
Pepř - Kampot IGP

Pepř - Kampot IGP

Kampotský pepř, neboli Piper nigrum, je liána s oválnými listy, dosahující výšky 4 až 5 metrů, která se rozvíjí na svazích malých hor (phnom) v provincii Kampot, které jsou omývány mořskými větry z nedalekého Thajského zálivu. Plody tohoto stromu se sbírají v hroznech v různých stupních zralosti. Černý pepř se sbírá zelený, poté se suší a přirozeně oxiduje a nakonec se třídí ručně. Pěstování pepře má v Kambodži velmi dlouhou tradici. Kampotský pepř je zmiňován v spisech Zhou Daguan, čínského diplomata, který byl ve 13. století přijat khmerským impériem. Pěstování bylo podporováno ve 19. století francouzským protektorátem, ale téměř zcela vymizelo během vlády Khmerů mezi lety 1974 a 1995. Naštěstí byl zachráněn a od roku 2010 je kampotský pepř prvním kambodžským produktem, který získal IGP (chráněné zeměpisné označení). Čistá hmotnost: 120 g Složení: černý kampotský pepř Botanický druh: Piper nigrum Období sklizně: únor - duben